Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

VINE VACANTA!!!

VINE VACANTA!!!

Ma gandesc sa profitam din plin de aceasta minivacanta, oferita de generosul nostru calendar, petrecandu-ne timpul in statiunile de langa noi. Consider o buna idee sa va ajut cu un mic rewiew depre acestea. Offfff poate ca m-am exprimat nasol dar rewiew suna din ce in ce mai bine!!!
     Voineasa este cea mai indepartata statiune de Ramnic dar si cea mai neglijata dintre toate, aici ma refer la autoritati dar si la turisti. Amplasarea este mirifica, iar linistea la ea acasa. Partia este la o distanta destul de mare dar nefolositoare la aceasta data. Parerea mea este ca poate fii ideala pentru a putea petrece minivacanta cu cortul.
     Govora o statiune in plina ascensiune daca imi este permis sa ma exprim asa, o oaza de liniste si relaxare. Parcul, cu o suprafata considerabila, si Hotelul Palace renovate de curand, induc transpunere in timp, in vremurile anilor 1950-1960. Ceea ce pot sa spun cu certitudine este ca aerul ozonoficat din parc induce o stare de bine la nivel fizic si mental.
     Olanesti o statiune care in ultimul timp a palit, datorita problemelor la izvoarele minerale. Acest neajuns este completat nou de un centru spa recent construit la standarde ridicate de calitate. In afara de frumoasa plimbare catre Izvorul 24, care are o alee superba, uneori putin cam aglomerata, peisajul este deosebit de placut. Statiunea mai beneficiaza si de un parc, nu la fel de linistitor ca cel din Govora, dar acceptabil.
     Calimanesti-Caciulata as putea-o numi perla statiunilor din judetul nostru. Aceasta se datoreaza investitiilor ridicate din zona, care au avut ca rezultat anul trecut un aflux ridicat de turisti, oferindu-le acestora cazare la standarde destul de ok, baza de tratament care tinde sa revina la recunoasterea internationala de altadata si strand cu apa termala, unice in zona noastra.    Ramane dupa parerea mea cea mai buna optiune pentru cei dornici de relaxare.

Vacanta linistita si relaxanta, doresc tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu