Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Thom Artway, unul dintre cei talentați muzicieni cehi, vine în Râmnicu Vâlcea

Thom Artway, unul dintre cei talentați muzicieni cehi, vine în Râmnicu Vâlcea

Locuitorii orașului Râmnicu Vâlcea sunt invitați pe data de 5 aprilie, orele 21:00, în AbyStage Bar, la concertul lui Thom Artway. Concertul va avea loc în cadrul SOUNDCZECH, festival de muzică cehă contemporană, ajuns la cea de-a cincea ediție, care va avea loc între 5 și 8 aprilie 2017, la Râmnicu Vâlcea, Craiova, Timișoara și Drobeta-Turnu Severin.
Thom Artway (numele de scenă al lui Tomáš Macek) este un tânăr cântăret, compozitor și chitarist ceh. Piesele sale sunt interpretate în limba engleză, iar genurile abordate variază de la folk, la pop și rock, el fiind inspirat de trupe și interpreți precum Damien Rice, Coldplay și Mumford and Sons.
Cu o experienţă de peste 5 ani în industria muzicală, Thom nu s-a limitat la a interpreta doar în Cehia. Înarmat cu un ghiozdan, o chitară și multă pasiune, Thom a trăit timp de 5 luni la Sydney, la Melbourne și în Noua Zeelandă. A început să câștige din ce în ce mai multă popularitate, colaborând cu artiști locali și debutând cu primul său album, Hedgehog, primit cu succes, el fiind recunoscut ca unul dintre cei mai tineri și talentați muzicieni cehi.
„Muzica lui încălzește inima. După ce-l vezi live, simți că lumea nu mai e așa de rea precum pare uneori”, scrie site-ul Europavox.
Thom Artway va mai cânta în alte trei orașe din România:
6 aprilie, ora 21:00 / Curtea Veche Biergarten, Craiova
7 aprilie, ora 21:00 / Aethernativ, Timișoara
8 aprilie, ora 21:00 / Kripton Club, Drobeta-Turnu Severin
Intrarea, la toate concertele, este liberă.
Eveniment organizat de Centrul Ceh, cu sprijinul Staropramen și Tarom.
Parteneri: Cafékultour, Aby Stage Bar, Curtea Veche Biergarten, Aethernativ, Kripton Club.
Parteneri media: Ziarul Actualitatea, Jurnal Românesc, Nine O’Clock, Radio România Timișoara, The Romania Journal, Timpul de Vâlcea, Timișoara Express, Ziarul de Vâlcea.

Mai multe informații pe www.czech-it.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu