Traim o perioada in care totul se intampla pe internet. Petrecem din ce in ce mai mult timp online, iar daca vrem sa aflam o informatie noua, tot pe Internet o cautam. Mai tot timpul suntem bombardati de cuvinte gen „Social Media”.

Este bine sa stim ce este Social Media, si cum ne poate imbunatati comunicarea cu ceilalti prin continut de calitate?

Folosesti Social Media pentru a mentine o legatura stransa cu publicul tau si de a comunica cu acestia cele mai noi informatii pe care le detii. De asemenea comunitate virtuala, ca despre ea este vorba, mai are si rolul de a face schimb de idei. Social Media iti ofera ajutorul de a construi o comunitate doar a ta sau a persoanelor care au aceleasi gusturi si preferinte ca tine, doar asa prietenii virtuali pot sta langa tine in aceasta comunitate. Nu este usor de realizat o comunitate virtuala care sa graviteze in jurul tau, care sa iti aprecieze ideile, opiniile sau parerile pe care le ai despre anumite lucruri. Continutul creativ de calitate va tine cu siguranta comunitatea ta activa si interesata sa iti urmareasca activitatea de zi cu zi si sa invete de la tine.

Prin Social Media, publicului tau isi doreste sa poata invata ceva de la tine dar mai ales sa ajunga sa te cunoasca mai bine si chiar sa poata interactiona direct cu tine.
Mai nou aceasta este o modalitate de a-i face pe cei care te urmaresc sa simta ca fac parte din „viata ta”.