Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

ROTAKT se mută la Family Center

ROTAKT se mută la Family Center

Din 10 iulie 2017, showroomul Rotakt de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu se mută pe Bulevardul Tineretului nr. 1C, în incinta Family Center. Această relocare vine ca rezultat al tranzacției între proprietarii companiei Rotakt și investitorul NEPI, prin societatea Râmnicu Vâlcea Shopping City, accesul optim spre noul centru comercial fiind condiționat de demolarea actualului showroom Rotakt.
“De săptămâna viitoare ne găsiți într-un spațiu nou, la Family Center, vis-à-vis de Kaufland Ostroveni. Țin să precizez însă că această mutare este doar temporară, până ce vom realiza construcția viitorului nostru showroom, modern și inovativ, în apropierea centrului comercial Râmnicu Vâlcea Shopping City”, ne-a declarat Nicolae Pîrvu, administratorul companiei Rotakt.
Noul magazin Rotakt de la Family Center are o suprafața de peste 300 mp și a fost amenajat astfel încât să permită expunerea tuturor modelelor de mașini, utilaje, unelte și accesorii comercializate, echipa de vânzări fiind pregătită oricând să ofere consultanță potențialilor clienți.
Serviciul post-vânzare, respectiv service-ul Rotakt, se va desfășura în continuare la vechea adresă, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu nr.75.

Despre ROTAKT
Rotakt este o companie românească, cu capital integral privat, care vine în ajutorul micilor agricultori, de peste 20 de ani, cu o gamă largă de accesorii, mașini și utilaje care să le ușureze munca. Cu șase puncte de lucru în județul Vâlcea (3 în Râmnicu Vâlcea, 2 în Drăgășani și unul în Horezu), dar și o rețea națională de distribuție, Rotakt aduce pe piață produse marcă proprie, cu un grad ridicat de calitate și performanță, dar și produse ale unor branduri renumite precum Bosch, Stihl sau Makita.

Sursa: www.voceavalcii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu