Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

De ce City Brands?
Credem în potențialul turistic și comercial al orașului Ramnicu Valcea și il considerăm unul dintre cele mai frumoase si linistite orase resedinta de judet din Oltenia. Avem convingerea ca printr-o mai bună comunicare între toți factorii importanți – companii – locuitori – administrație – putem contribui si noi la dezvoltarea orașului.

Proiectul City Brands s-a dezvoltat ca un concept unitar de promovare a mediului de afaceri și a potențialului turistic pe care il avem datorita amplasari de exceptie la poalele MUNTILOR COZIA. Ne adresam tuturor localnicilor, dar și turiștilor care aleg să viziteze orasul nostru, dar si statiunile din judet. Proiectul este format din revista tipărită, portal on-line și comunitate virtuală, pe care vi le prezentăm mai jos:
 

Pagina de Facebook City Brands
Avand multi fani, informatiile publicate pe pagina de Facebook City Brands ajung, organic sau prin postari platite, la foarte multi de iubitori ai orasului saptamanal. Publicam oferte, evenimente, imagini, articole interesante dar si organizarea de diferite concursuri.

Grupul Afaceri locale de succes
Grupul Afaceri locale de succes de pe Facebook este prima astfel de comunitate organizata si numara peste 2000 de membrii fiind doar la inceput. Aici poti afla informatii utile, stiri, evenimente, locuri de munca si poti interactiona cu ceilalti membrii. Alatura-te si tu grupului Afaceri locale de succes !

Revista MediasLive conține informații utile despre locuri, oameni și afaceri din Valcea, este un mod inedit de promovare a ofertelor companiilor de top din Valcea.  Revista  este lunara și are un tiraj de 3000 de exemplare, in format A5, full color, cu hartie glossy de cea mai buna calitate. Este distribuită GRATUIT în hoteluri, restaurante, terase, saloane de așteptare, instituții publice,  magazine, centre de informare, locuri de agrement. Peste 50 de companii au ales să se promoveze în primele patru numere ale revistei.

Parteneriat pentru promovare
Pe parcursul valabilitati contractului, va oferim ca bonus 3 articole de promovare pe city-brands.ro și în comunitatea din Social Media, aceste articole pot fi promoții, anunțuri de angajare, evenimente sau orice alte informații pe care doriți să le transmiteți valcenilor si de asemenea este inclusa si aparitia gratuita pe portalul www.city-brands.ro

Pentru promovare in revista va rugam sa ne contactati (nu mai tarziu de 15 ale fiecarei luni acesta fiind termen limita pentru aparitia in revista):

Alin  Ciuciulica –  vânzări – marketing
Tel: 0744 850 106, E-mail: office@city-brands.ro
Marioara Ciuciulica – project manager
Tel: 0744828120, E-mail: office@ city-brands.ro

Rasfoieste numarul anterior:

 
Noutati articole

Firma BOZO din VÂLCEA a ajuns și în Africa de Sud

august 4, 2017

Succes cu conotații internaționale pentru o firmă din Vâlcea. Producător de detergenti, odorizanti, balsamuri,

Festivalului de Teatru „Ariel Râmnic Fest” - ediția a VII-a, 25-29 iulie 2017

iulie 19, 2017

MARȚI, 25 iulie ora 11.00 – Teatrul „Țăndărică” București - „Omul de zăpadă care voia să întâlnească soa

„OPEN AIR BLUES FESTIVAL BREZOI” – Valcea 2017

iulie 11, 2017

În perioada 20-22 iulie 2017, Parcul Central Brezoi se va transforma într-un templu al notelor muzicale şi al