Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Firma TYNMOB SRL, a fost infiintata in anul 2008 si are ca activitate productia de mobilier la comanda si de serie din PAL melaminat sau furniruit, MDF melaminat, MDF infoliat, PANEL furniruit si lacuit, panouri din rasinoase, pentru absolut toate categoriile de constructii, institutii si case particulare (hoteluri, cladiri birouri, banci, scoli, gradinite, etc). Dam o rezistenta si o utilitate superioara mobilierului adaugand feronerie de cea mai buna calitate.

Serviciile oferite de noi sunt de cea mai buna calitate datorita unui personal bine calificat si experimentat ce lucreaza cu profesionalism la proiectele pe care Dumneavoastra le ganditi.
Asiguram proiectarea, executia, transportul si montajul mobilierului.

Dorim sa pastram intotdeauna clientii nostri multumiti si obtinem acest lucru pentru ca folosim cu eficienta spatiul disponibil, optimizam mobilierul in sensul compartimentarii eficiente a acestuia, includem in proiect standardul propriu de calitate, functionalitate, confort si estetica, armonizam mobilierul cu dotarile si amenajarile preexistente, asiguram consiliere in privinta alegerii materialelor, culorilor si accesoriilor, asiguram proiectarea, executia, transportul si montajul mobilierului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu