Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Oficiali Imperium a incercat in ultimii ani sa-si gaseasca locul alaturi de cei care duc mai departe cu ssucces specificul in confectii textile al zonei.
Infiintata in 2003 si avand ca obiect de activitate producerea si comercializarea echipamentelor de lucru si protectie, si calauzita pe drumul ei de profesionalism si experienta predecesorilor, am reusit in scurt timp sa scrie o noua pagina in istoria breslelor mestesugaresti din Ramnicu Valcea. Perioada de inceput a fost desfasurata intr-un spatiu restrans unde s-a initiat si dezvoltat ateleriul de productie confectii textile echipamente de lucru.
In prezent societatea dispune de o baza de productie si depozitare moderna care permite alinierea acesteia in randul liderilor sectiunii. Echipamentul produs, atat cat si cel din import, este rodul muncii tuturor acestor ani, la ora actuala societatea fiind capabila sa ofere toata gama de echipamente si siteme pentru protectia muncii in conformitate cu normele europene in viguare.
La dispozitia clientilor se afla un sistem logistic complex, personal tehnic pentru prezentari specializate si solutii optime in ceea ce priveste siguranta si securitatea la locul de munca, depasind astfel conditia de simplu furnizor. Ne dorim sa dezvoltam si mai mult gama proprie de produse si servicii, sa introducem tehnologii noi de personalizare, sa abordam noi materiale, sa modernizam modul de proiectare, trasaj si croi, totul in directia cresterii productivitatii muncii si a scurtarii termenelor de executie si livrare a comenzilor clientilor nostrii.
Cu experienta acumulata in toti acesti ani de activitate in care s-a bucurat de colaborari prestigioase, alaturi de recunoasterea primita de la marile grupuri din domeniu, Oficiali Imperium va propune o incursiune in lumea interesanta si complexa a echipamentelor de protectie a muncii.

Opening Hours

Luni

09:00 - 17:00

Marti

09:00 - 17:00

Miercuri

09:00 - 17:00

Joi

09:00 - 17:00

Vineri

09:00 - 17:00

Sambata

Inchis

Duminica

Inchis

Contact Owner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu