Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search
Motelul VFM este alegerea perfectă indiferent de scopul vizitei dumneavoastră, fie că vă aflaţi în tranzit sau în interes de serviciu.
Fie ca e vorba de afaceri, sau sunteti in trafic si vreti sa luati o pauza in Rm. Valcea ori cautati un loc special pentru a pregati o vacanta alaturi de cei dragi…va spunem ca ati ajuns exact unde trebuia.
Motel VFM ofera un weekend de miere cuplurilor proaspat casatorite care vor organiza petrecerea in localul nostru.
3 zile de vis in complexul turistic de 4 stele Valahia cu pesiune completa.
Va asiguram in incinta complexului toate facilitatile gratuit:
– cazare
– sala de fitness
– piscina
– jacuzzi interior si exterior
– masa de biliard
– mic dejun, pranz si cina
– plus multe alte surprize
Cazare: Bucurati-va de confortul unui motel de 3 stele. Motelul VFM va ofera camere cu pat matrimonial, apartamente , camere cu trei sau doua paturi. Fiecare din camere este dotata cu baie proprie, televiziune prin cablu si wireless.Toate aceste camere sunt deservite de restaurantul de la parterul motelul unde puteti savura o pizza la vatra sau va puteti delecta cu preparatele traditionale romanesti.
Restaurantul motelului va poate pune la dispozitie servicii de prima clasa, avand personal calificat si cu experienta in domeniu.
Organizari evenimente (nunti, botezuri, petreceri corporate)
Localul nostru poate gazdui 475 de persoane, atat in restaurant cat si pe terasa din spatele localul care va avea o capacitate de 300 de locuri. Nunta, botez sau orice alt fel de eveniment important, va garantam servicii de calitate, intr-un ambient perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu