Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Klass AUTO POINT este un service auto, cu o echipa tanara si determinata dar totodata cu un nivel professional ridicat, care se doreste un service de top pe piata auto din Bucuresti. In acest sens oferim servicii de calitate intr-o locatie generoasa (1600 mp – suprafata atelierelor si 50 de locuri de parcare), amplasata la doar 5 minute de centrul orasului (piata Unirii).

Ai o problema cu masina?

La Klass AUTO POINT gasesti solutia. Nu este nevoie sa mergi in mai multe service-uri sa-ti rezolvi problemele. Gasesti tot ce ai nevoie, rezolvi orice problema ai cu masina ta, la Klass AUTO POINT. Profesionalismul, promptitudinea, transparenta sunt doar cateva din atributele dupa care ne ghidam in activitatea noastra de zi cu zi.Atelierul de mecanica este dotat cu echipamente moderne, are capacitatea de reparatie a 10 auto simultan indiferent daca vorbim de autoturisme sau autoutilitare. In cadrul acestui atelier putem repara:

  • Motoare
  • Cutii de viteze
  • Suspensii
  • Franare

Nu este nevoie sa va pierdeti timpul sa cautati piesele necesare reparatiei de care aveti nevoie . Specialistii nostrii va ofera gratuit acest serviciu pentru dumneavoastra .Datorita experientei indelungata in acest domeniu si a bunei colaborari cu toti importatorii consacrati de piese auto, va putem oferi piese si accesorii de calitate pentru masina dumneavostra la cel mai bun raport calitate / pret.

Opening Hours

Luni

08h:30h – 17h:30h

Marti

08h:30h – 17h:30h

Miercuri

08h:30h – 17h:30h

Joi

08h:30h – 17h:30h

Vineri

08h:30h – 17h:30h

Sambata

Închis

Duminica

Închis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu