Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Simpla publicitate nu mai este suficienta. De aceea, intr-o lume a brandurilor, unde este nevoie de comunicare si de corelarea permanenta cu strategiile de afaceri, exista Ilustrator Advertising.

Dinamici si ambitiosi, am debutat in 1998, investindu-ne timpul si energia in strategii de comunicare si de media, creatie, productie, evenimente, marketing direct, corporate ID, design de ambalaj si Web design, productie publicitara, servicii tipografice.

Drumul de la idee pana la mesajul final se poate transforma intr-un proiect de succes cu ajutorul nostru si, bineinteles, cu o dotare tehnica de exceptie. Imprimantele solvent si ecosolvent de care dispunem (Mutoh Spitfire si Oce 9065) asigura durata mare de viata a imprimarilor outdor, cat si calitate pentru imprimarile indoor.

Utilajele pentru decupat literele din polistiren sau acrilice, cutter-plotterele, utilajele serigrafice si tampografice ofera o multitudine de solutii pentru satisfacerea nevoilor dumneavoastra.

Cea mai buna recomandare este portofoliul, iar colaborarea cu nume mari pe piata din Valcea si chiar si din Romania precum Diana, Hidroelectrica, CET Govora, Hervil, Boromir, Junkers, Petrom, Honterus Sibiu, Hardwood, Deco, Gerovil, Dacos, Antares, Muzeul Judetean, Uniunea Artistilor Plastici – Valcea, Clubul Sportiv Oltchim, Televiziunea VTV, Conexvil, Vadova, Prestachim, Citymedia, Primaria Rm. Valcea, Tipografia Honterus si Forumul Democrat din Sibiu sau Arpo Curtea de Arges reprezinta cea mai buna carte de vizita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu