Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Numele meu este Budica Florin Alin si am la baza profesia de economist fiind absolvent al Facultatii de Stiinte Economice din Craiova promotia 2003.

In prezent principalul obiect de activitate consta in producerea si comercializarea de miere naturala obtinuta prin procese si intr-un mediu ecologic dar si obtinerea altor produse apicole. Fac parte dintr-o familie de intelectuali cu traditie in apicultura eu reprezentind a patra generatie in aceasta indeletnicire.De mic copil am trait printre stupi insa tainele apiculturii le-am deprins incepind cu anul 1997 sub supravegherea directa a tatalui meu Budica Virgil invatator (pensionar) in comuna Stanesti Judetul Valcea cu experienta in apicultura de peste 35 de ani.

Incepind cu anul 2000 am preluat de la tatal meu un numar de 28 familii de albine, iar in prezent prin inmultire anuala detin 170 de familii de albine intretinute in stupi verticali cu doua magazii de 1/2, care imi permit obtinerea unor sortimente de miere de o calitate si culoare de necontestat, fiind pretabili si pentru stuparit de tip industrial.

De curand am accesat fonduri FEADR prin masura 112 care imi permit impreuna cu investitiile in nume propriu modernizarea si extinderea exploatatiei apicole pina la 400-500 familii de albine in urmatorii ani. Vatra stupinei este amplasata in comuna Stanesti Judetul Valcea in zona de deal, departe de orice sursa de poluare,  cu potential melifer ce asigura un cules de intretinere de primavara pina toamna tirziu si doua culesuri principale (salcim si fin), rareori cules de mana de stejar.

Produc si comercializez ca produse de baza toate sortimentele de miere naturala ecologica si produse apicole. In functie de zona si deplasarile pe care le efectuez in pastoral pot obtine: miere de rapita, miere de salcim, miere de tei, miere de fin, miere de floarea soarelui, miere de mana, dar si produse secundare: propolis, polen uscat, polen proaspat, pastura,venin de albine, ceara de albine, faguri cu miere iar in viitorul apropiat in functie de cerere si laptisor de matca, apilarnil si roiuri de albine pe rame.

Opening Hours

Luni

09:00 - 17:00

Marti

09:00 - 17:00

Miercuri

09:00 - 17:00

Joi

09:00 - 17:00

Vineri

09:00 - 17:00

Sambata

09:00 - 13:00

Duminica

Inchis

Contact Owner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu