Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Situat in mijlocul naturii, in sudul judetului Valcea, complexul turistic Forest Retreat & Spa va invita la relaxare, reechilibrare si regasirea starii de bine.
Forest Retreat & Spa dispune de 14 camere duble, 1 camera single si un apartament, dotate cu TV, Wifi gratuit, grup sanitar cu dus, balcoane cu vedere panoramica asupra peisajului natural al locului.
Punctul de atractie al complexului turistic il constituie centrul spa si wellness, intins pe o suprafata de 2500 mp. Forest Retreat & Spa are la baza conceptul de „forest bathing”, trendul nr. 1 pe piata internationala a spa-ului in 2015. Elementele naturii se regasesc atat in designul interior al spa-ului (lemn, piatra naturala, pereti verzi vii) cat si in meniul de terapii bazat pe ingrediente naturale si produse fitoterapeutice, natura fiind sursa de vindecare holistica pentru oaspetii care ne calca pragul.
Centrul spa dispune de o piscina interioara si o piscina exterioara (temperatura 28-29 grade Celsius), hidromasaj, 2 saune umede si 2 saune uscate, o fantana de gheata, dusuri emotionale, salina, arie de relaxare, sala de fitness si cabinete de terapii spa. Facilitatile spa va ajuta sa va relaxati profund, sa aveti grija de forma si starea dvs. de bine, iar complexitatea meniului de terapii spa va ajuta sa va regasiti echilibrul fizic-mental si sa va reincarcati energetic.
Pentru a va mentine in forma fizica optima, complexul va ofera terenuri de tenis si un teren de minifotbal. De asemenea, servicii de aquagym, pilates si yoga vor fi disponibile pe perioada sejururilor tematice.
De asemenea, Forest Retreat & Spa are in dotare o sala de conferinte, ce permite organizarea de evenimente corporate pentru maxim 30 persoane. Puteti opta pentru o combinatie intre un eveniment clasic din sala de conferinta cu un teambuilding la spa.
Restaurantul complexului va ofera un meniu international bazat pe ingrediente naturale cat si variante de mancare adaptate pentru un stil sanatos de viata (preparate vegetariene si vegane). De asemenea, la Bio Barul din cadrul centrului spa, puteti alege dintr-o varietate larga de sucuri si smoothie-uri naturale.
Fie ca doriti sa va relaxati, sa va reincarcati bateriile sau sa vizitati punctele de atractie turistica din zona Olteniei, Forest Retreat & Spa este alegerea potrivita!
Va asteptam cu pachete si oferte speciale tot timpul anului!

Opening Hours

Luni

10:00 - 22:00

Marti

10:00 - 22:00

Miercuri

10:00 - 22:00

Joi

10:00 - 22:00

Vineri

10:00 - 00:00

Sambata

10:00 - 22:00

Duminica

10:00 - 22:00

Contact Owner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu