Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Tipografia FEDEX PRINT, s-a infiintat in anul 2005 in localitatea Rm Valcea, din judetul Valcea, sub forma juridica de S.R.L., cu capital privat, 100% romanesc.

Ne-am construit o reputatie buna, inca de la infiintare, prin seriozitatea cu care ne tratam sutele de clienti si cu care prestam serviciile oferite acestora, precum si prin interesul pe care il exercitam pentru a oferi cel mai bun raport calitate/pret.

Fiecare client este consiliat pentru a lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste nevoile de tipar, publicitate, prezentare, etc. in activitatea pe care o desfasoara, alaturandu-ne eforturilor acestora de promovare. Clientii beneficiaza de oferte personalizate, elaborate ca urmare a solicitarii acestora.
Politicile de dezvoltare continua, precum si dorinta de a ajunge la un nivel de performanta ridicat si modern, ne-au determinat ca, an de an, inca de la infiintare, sa investim constant in utilaje si in pregatirea angajatilor.

Am gasit varianta optima, astfel incat cu cei 7 angajati ai FEDEX PRINT S.R.L. sa oferim toate serviciile ce tin de productia tipografica, putand executa toate fazele tehnologice pentru realizarea produsului finit prin cele sapte compartimente: CONSULTANTA, DTP, PRE-PRESS, TIPAR OFFSET, TIPAR DIGITAL, LEGATORIE si FINISARE.

FEDEX PRINT va sta la dispozitie si incerca sa va indeplineasca toate cerintele intr-un mod cat mai profesional si in cel mai scurt timp cu putinta, pentru a va duce la bun sfarsit proiectele.

Opening Hours

Luni

08:00 - 16:00

Marti

08:00 - 16:00

Miercuri

08:00 - 16:00

Joi

08:00 - 16:00

Vineri

08:00 - 16:00

Sambata

Inchis

Duminica

Inchis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu