Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Ansamblul este compus din 2 corpuri de cladire din lemn cu functi de terasa, bar, bucatarie, gratar exterior pe carbune, sauna, tenis de masa, piscina de 25 m lungime cu sistem de incalzire filtrare automata si dozatoare pentru substante, executata de Kasta Metal cea mai importanta firma de constructie a piscinelor din romania.
Prin folosirea in constructie si amenajare numai a materialelor naturale, lemn, piatra, si multa verdeata am inceput sa aducem o atmosfera mediteraneeana prin simplitate si culori in armonie cu natura si amenajare si cred ca am reusit sa evit prostul gust si banalul, ceea ce se vede la tot pasul in constructi si amenajari in romania.
In avantajul nostru este si zona in care ne aflam situati, desi doar la 4 km de iesirea din Bucuresti si un km de centrul orasului Magurele suntem situati langa un rau si 2 paduri ceea ce spune totul despre aerul din zona.
Incepand din acest an 2014 vom prelugi programul regulat la Terasa Mediterana cu program in fiecare seara la piscina pana la ora 00:00 iar sambata petreceri la piscina pana la ora 04:00.
Anul acesta vom prelungi si programul pentru cursuri de inot. Avand o experienta in acest domeniu de 5 ani unde la noi copii chiar au invatat sa inoate deoarece instructorul a stat cu ei tot timpul in piscina in timpul cursului ceea ce le-a dat incredere copiilor iar unii dintre ei se descurcau in apa adanca dupa numai 4 5 sedinte de inot.
In ceea ce priveste regulamentul nostru chiar daca a parut restrictiv la inceput de exemplu sariturile in piscina a fost foarte greu sa il impun dar se pare ca da rezultate iar oameni m-au inteles ca este spre binele tuturor. Sa existe reguli si regulamente.

Opening Hours

Luni

08:00 - 01:00

Marti

08:00 - 01:00

Miercuri

08:00 - 01:00

Joi

08:00 - 01:00

Vineri

08:00 - 01:00

Sambata

08:00 - 01:00

Duminica

08:00 - 00:00

Contact Owner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu