Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Folie Auto omologata RAR in Ramnicu Valcea. Atelier este autorizat pentru montaj de folii auto. Peste 5 ani experienta in domeniul folie auto. Va oferim solutii profesioniste pentru protejarea automobilului de efectele razelor solare.
Indiferent daca doriti un aspect dur sau elegant, la noi primiti o folie auto autorizata, profesionala si durabila. Cand trebuie sa alegeti o folie auto potrivita pentru masina dumneavoastra, oferta este vasta. Daca vreti optiunea cea mai buna, alegeti folii auto LLumar pentru performantele lor totale. Razele solare pot incalzi interiorul masinii la limite insuportabile. O folie auto profesionala reduce temperatura interioara chiar si cu 16ºC, asigura o calatorie placuta, reduce sarcina instalatiei de aer conditionat, economiseste combustibil. Alegeti o folie auto LLumar pentru masina si personalitatea dumneavoastra.
Noi stim ca lipsa de profesionalism a montatorilor se reflecta in calitatea lucrarii, de aceea o mare parte a atentiei noastre se indreapta spre asigurarea conditiilor in care va montam o folie auto autorizata, precum si asupra calitatii lucrarilor care se desfasoara la service-ul nostru autorizat RAR. La noi, demontarea geamurilor sau fetelor de usi nu este necesara. Acest lucru opreste orice pericol legat de functionarea normala a geamului sau a instalatiei electrice. O folie autorizata se monteaza pe partea interioara a geamului si este autoadeziva. Adezivul HPR LLumar din componenta sa este renumit pentru aderenta puternica, durabilitate si claritate optica. Pe orice luneta, o folie auto LLumar se monteaza dintr-o singura bucata. Calitatea inseamna profesionalism. Daca doriti sa montati folie auto autorizata intr-un service autorizat RAR, sunati chiar acum la unul din numerele noastre pentru a face o programare. Va asteptam sa va convingeti de cele spuse pe “propriul geam”.

Activitățile pe care vi le punem la dispozitie daca ne treceti pragul:

  • Folii auto&clădiri garantate 25 ani
  • Colantari auto profesionale
  • Detailing interior
  • Igienizare clima
  • Polish faruri & folie protectie
  • Gravari oglinzi
  • Inscripționate
  • Folie transparenta protectie caroseria
  • Styckere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu