Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Atlas Elada este o agentie menita sa ofere servicii complete in turism.

Apeland la serviciile noastre veti castigati timp pretios in ceea ce priveste planificarea si realizarea calatoriilor dumneavoastra in interes de afaceri si de ce nu chiar si in interes personal. Prioritatea noastra este sa oferim comfort, siguranta si satisfacerea pretentiilor dumneavoastra din momentul in care apelati la serviciile noastre si pana la intoarcerea din calatorie, aceasta insemnand transferul la aeroport, biletul de avion, inchirierea autoturismului la destinatie, cazarea la hotel, asigurarea medicala in timpul calatoriei, transferul de la aeroport la adresa dorita, asistenta turistica pe toata durata calatoriei pentru rezolvarea oricaror evenimente neprevazute.

Serviciile oferite de agentia noastra sunt:
* Rezervari si eliberari de bilete de avion pentru orice destinatie
* Rezervari si eliberari de vouchere hoteliere in oricare din destinatiile dumneavoastra
* Rezervari si eliberari de bilete de autocar catre majoritatea oraselor mari din Europa (Parteneri Atlassib si Eurolines)

Pentru ca timpul este important pentru clientii nostri si fiecare client este important pentru noi, va rugam sa utilizati chat-ul, formularul de cerere rapida sau numarul de telefon pentru a solicita o oferta pentru destinatia dorita. Agentii de turism Atlas Elada va stau la dispozitie cu cele mai bune cotatii de pret si cu cel mai bun raport calitate-pret pentru sejurul dumneavoastra. In cazul in care cautati o destinatie ce nu se regaseste pe site-ul nostru, contactati-ne si in cel mai scurt timp posibil, veti primi o oferta personalizata, ce va include hotelul si compania aeriana preferata. Atlas Elada este agentie de turism touroperatoare, specializata in servicii de turism intern si extern, vacante si sejururi, city break-uri, croaziere, vanzarea biletelor de avion, rezervari hoteliere, vacante exotice, vacante in parcuri de distractii, bilete concerte internationale, organizare sejururi pentru grupuri de turisti, pachete de turism medical si business travel.

Opening Hours

Luni

09:00 - 17:00

Marti

09:00 - 17:00

Miercuri

09:00 - 17:00

Joi

09:00 - 17:00

Vineri

09:00 - 17:00

Sambata

09:00 - 17:00

Duminica

Inchis

Contact Owner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu