Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

În perioada 1-4 iunie, traficul poate fi îngreunat pe traseul Giurgiu-București-Râmnicu Vâlcea-Cincu

În perioada 1-4 iunie, traficul poate fi îngreunat pe traseul Giurgiu-București-Râmnicu Vâlcea-Cincu

Opt convoaie militare ale Forţei de Reacţie Foarte Rapidă a NATO vor intra în țară începând de joi dimineața, puțin după ora 9, prin punctul de trecere a frontierei de la Giurgiu, dinspre Bulgaria.
Ministerul Apărării avertizează șoferii că timp de patru zile, traficul rutier poate fi îngreunat pe mai multe drumuri.

Coloanele militare, ce vor ajunge în România după debarcarea în Grecia şi traversarea Bulgariei, sunt formate din aproximativ 300 de militari cu peste 150 de vehicule de luptă şi transportoare de trupe.
Ele vor merge la Centrul de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre de la Cincu, din judeţul Braşov.
Ministerul Apărării anunță că traficul poate fi îngreunat pe 1 iunie, între orele 09.00 și 20.00, pe ruta Giurgiu-București, iar vineri, 2, între miezul nopții și ora 18 pe traseul București-Pitești (A2)-Râmnicu Vâlcea-Sibiu –Cincu.
Pe 3 iunie 2017, între ora 9 și ora 17, pot apărea probleme în trafic între Giurgiu-București, iar duminică, 4 iunie, din cursul nopții și până după-amiază pe ruta București-Pitești (A2)-Râmnicu Vâlcea Sibiu (Valea Oltului)-Cincu.
Exercițiul Noble Jump 20017 este o misiune multinaţională cu termen scurt de alarmare, planificat şi condus de Comandamentul Forţelor Întrunite de la Napoli, care are loc între 26 mai și 16 iunie, pe teritoriile naţionale ale Greciei, Bulgariei şi României.
Exercițiul urmărește să testeze capacitatea de mobilizare a forțelor NATO într-un timp cât mai scurt posibil.

Sursa: www.europafm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu