Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

IMAGINEA TA ESTE ESENTIALA – Ai mare grija, pe mana cui o dai!!!

IMAGINEA TA ESTE ESENTIALA – Ai mare grija, pe mana cui o dai!!!

Cu siguranta toti cei care detin o afacere, mica sau mijlocie, au nevoie de produse tiparite ca spre exemplu: carti vizita, tipizate, mape personalizate, brosuri, flyere, pliante, facturi, chitante, etc.).
Este adevarat ca exista si entitati care refuza cu desavarsire sa foloseasca imprimate dar si acestea au nevoie de restul produselor realizate in industria poligrafica. Sunt multe persoane care apeleaza la diversi specialisti in domeniu pentru a-si realiza produsele dorite, obtinand un cost redus dar calitate indoielnica. O idee destul de nepotrivita, tinand cont ca, in mod voit si fara sa isi dea seama, afecteaza imaginea intregului bussines care il detin. Toti clientii sau furnizorii in aceste timpuri sunt destul de atenti la imaginea celui cu care lucreaza sau urmeaza sa faca o colaborare.
Cu siguranta daca se apeleaza la prieteni, rude sau cunostinte  care nu au nici o treaba cu aceasta activitate destul de complicata si elaborata din aceasta industrie, imaginea va fi grav afectata si chiar uneori distrusa daca nu in totalitate cu siguranta partial. Cel mai dureros este, ca in mod constient iti distrugi aceasta imagine, dar in realitate tu esti foarte mandru de reducerea cheltuielilor facute.
Pacat, pot spune ca in general sunt multe start-up-uri de succes care isi frang gatul din primele luni de existenta datorita faptului ca nu au o imagine de calitate si bine gandita de la inceput.
Dupa multi ani de activitate am ajuns la urmatoarea concluzie:
Foloseste intotdeauna parteneri seriosi si creativi, care cu siguranta iti vor crea o imagine buna si cu siguranta viitori clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu