Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Firma BOZO din VÂLCEA a ajuns și în Africa de Sud

Firma BOZO din VÂLCEA a ajuns și în Africa de Sud

Succes cu conotații internaționale pentru o firmă din Vâlcea. Producător de detergenti, odorizanti, balsamuri, degresanti, detartranti, solutii anti-calcar, solutii anti-rugina, solutii pentru geamuri, sapun lichid, inalbitori de rufe și parfumuri ambientale, compania BOZO, fondată în anul 1995 în Râmnicu Vâlcea, s-a dezvoltat an de an atât din punct de vedere al tehnologiei, cât și producerii și comercializării produselor.

Având în vedere calitatea ridicată a produselor firmei BOZO, acestea au pătruns atât pe piața internă, cât și internațională. În curând, produsele BOZO vor ajunge și în Africa de Sud, cu ocazia Zilei Naționale.

”Bozo va fi alături de Ambasada României din Africa de Sud, cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale, trimițând pachete/cadou ce conțin câte un odorizant și o farfurioră din ceramica de Horezu, spre a fi oferite invitaților la recepția prilejuită de acest eveniment, promovând atât firma cât și arta populară tradițională”, ne-a declarat Gili Boruz, cel care a înființat și conduce cu succes o firmă cu un brad românesc de calitate.

Sursa: https://www.voceavalcii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu