Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Eu, doar eu ….

Eu, doar eu ….

Mi-am dat seama, ca inca nu este asa tarziu sa ma prezint. Este adevarat ca o fac in al 3-lea blog, dar cred ca nu este asa de tarziu.

Numele meu este AMC ,si sunt nascut si crescut in Ramanic ca multi dintre cei care citesc aceste randuri, cred, cu o copilarie destul de faina as putea spune, adevarat o buna bucata de timp pe vremea lui Nea Nicu, cu foarte multi prieteni la bloc, fiind generatia celor mai multi copii nascuti in perioada comunista. Am uitat sa va precizez, dar crde ca v-ati dat seama ca am crescut la bloc si nu la casa. Gradinita si scoala generala le-am facut la Nr. 4, scoala gimnaziala la Nr. 9 si liceul la Roaita. Dupa ce am trecut peste aceste etape ale vietii, printr-o conjunctura, ajung direct in capitala studiind Finante Banci dupa ce am esuat cu success la Politehnica. Cu siguranta nu as fi terminat niciodata Politehnica deoarece nu cred ca puteam face fata exigentelor.

Terminand toti anii de studiu, fug de armata pe cat posibil datorita unor povesti considerate de mine la aceea vreme reale, si incerc sa imi gasesc un loc in societate. Ai mei au insistat tot timpul, sa ma angajez la o banca, dupa terminarea studiilor de specialitate, dar niciodata nu am fost atras de acest domeniu care presupune in mare parte birou, birou si din nou birou. Dupa o perioada de tatonare a pietei, vorbim aici de anii 2000, gasesc un job la un mare producator de vopseluri. Acesta este inceputul meu in cariera, ajutor reprezentant vanzari. Dupa lunga perioada de 2 ani in cadrul acestei societati, intru in antreprenoriat fix cu capul inainte dar si foarte increzator de puterile mele, iar din 2003 si pana in zilele noastre tot antreprenoriat fac.

In mare v-am relatat ce am putut realiza pana acum din punct de vedere profesional. Nu am fost foarte detaliat deoarece cred ca plictisesc. Daca ma gandesc cumva, sa imi scriu viata va voi anunta cu siguranta si cine stie pote reusesc sa vand cateva exemplare…… 🙂 🙂 🙂

Sunt prezent aici doar pentru voi, pentru a va face cunoscuti cat mai multi antreprenori, oameni de success din Valcea, dar si activitatile pe care acestia le desfasoara.

M-ar ajuta enorm sa imi spuneti parerea voastra despre ce am scris aici!!

Ma gasesti si pe facebook: https://www.facebook.com/alinciuciulica

Si pe Instagram: https://www.instagram.com/alin_ciuciulica

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu