Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Distracţie în staţiunea Băile Olăneşti, de zilele oraşului

Distracţie în staţiunea Băile Olăneşti, de zilele oraşului

Turiştii aflaţi în staţiunea vâlceană Băile Olăneşti vor avea parte de o săptămână plină de surprize, muzică, petrecere.
Începând cu 19 iulie, odată cu atestarea documentară a oraşului şi până pe 23, timp de 5 zile staţiunea va fi în sărbătoare.
„Turiştii se vor relaxa pe acordurile muzicii populare şi pot cumpăra obiecte de ceramică de la meşterii populari. Evenimentele organizate cu acest prilej vor avea loc în  Parcul Central. Aici vor avea loc spectacolele de muzică populară şi pop. Meşterii populari vor expune obiecte de ceramică, artă decorativă, păpuşi, icoane pe lemn şi sticlă, ţesături şi cusături. Momentele artistice vorfi de miercuri până duminică. Îi aşteptăm cu drag pe toţi cei care să petreacă alături de noi. Nu vor regreta”, spune primarul Sorin Vasilache.
Acesta spune că invitaţia este adresată şi turiştilor din celelalte staţiuni vâlcene care vor să descopere Olăneştiul şi să vadă cât de diversă e oferta turistică a judeţului.
„Vreau să spun că deja Olăneştiul este plin de turişti. Mă bucur foarte mult că am reuşit să-i atragem şi pe turiştii de agrement care vin la spa-uri, la drumeţii pe munte, la curse cu ATV-ul. Olăneştiul rămâne regina turismului din România,aşa ne place să spunem”
Staţiunea Băile Olăneşti a cunoscut un puternic reviriment în ultimii ani, în 2016, peste 1000 de turişti străini au preferat această localitate aflată la 20 de km de Râmnic. Turiştii străini au fost cu precădere din Rusia, Moldova, Italia şi Austria.
Cu un patrimoniu de 30 de izvoare medicale, mai multe spa-uri, dispusă în valea montană a Olăneştiului, staţiunea rămâne în topul balnear al României.

Sursa: www.ramnicuvalceaweek.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu