Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

De 1 iunie, clubul sportiv LYKAIOS organizează un CONCURS de ciclism pentru copii, în parcul Zăvoi

De 1 iunie, clubul sportiv LYKAIOS organizează un CONCURS de ciclism pentru copii, în parcul Zăvoi

Clubul Sportiv de Tineret LYKAIOS, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană Pentru Sport şi Tineret Vâlcea, Crucea Roşie Vâlcea, va organiza în data de 01 iunie 2017, începând cu ora 14, un concurs de ciclism în Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea. La acest eveniment sunt invitaţi, să ia parte la start, toţi iubitorii de mişcare cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani.
Înscrierile se pot face pe www.lykaios.ro, pe pagina Facebook – LYKAIOS CICLISM sau începând cu ora 12.00 în parcul Zăvoi din Rm. Vâlcea.
Acest eveniment are drept scop principal promovarea unei vieţi sănătoase în rândurile copiilor şi încurajarea sportului de masă ca şi activitate de menţinere şi întărire a sănătăţii, şi de creştere a capacităţilor fizice şi intelectuale.
„Echipa LYKAIOS are deosebită plăcere să vă invite la un nou eveniment marca proprie, ediția a III-a. Anul acesta, ne vom strânge mulţi amatori, împătimiți de bicicletă, să ne distrăm și să dăm un exemplu celor din jur! Ne dorim să creștem comunitatea celor care folosesc bicicleta ca mijloc de transport şi recreere, să ne cunoaștem, să ne împrietenim și să creăm împreună un obicei notabil! De asemenea ne dorim să promovăm un mod de viaţa sănătos iar pentru acest fapt avem nevoie de sprijinul dumneavoastră de specialitate. În speranţa că vom fi parteneri la acest eveniment vă așteptăm așadar joi, 01 iunie, începând cu ora 14:00 în Parcul Zăvoi din Rm. Vâlcea. Haideți să arătăm că se poate!” se arată în comunicatul emis de clubul sportiv de tineret Lykaios.

Sursa: https://www.voceavalcii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu