Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Damila aniversează 25 de ani pe piaţa materialelor de construcţii

Damila aniversează 25 de ani pe piaţa materialelor de construcţii

În luna aprilie 2017, compania vâlceană Damila, producător şi distribuitor pe piaţa produselor din oţel şi a materialelor de construcţii din România, a împlinit un sfert de secol de activitate.

În aceşti 25 de ani de activitate, compania a investit peste 80% din profitul realizat, în capacităţi de producţie, depozite, magazine şi showroom-uri, în facilităţi logistice moderne, într-o gamă de materiale de construcţii completă şi de calitate, toate menite să ofere încredere partenerilor săi.
Astăzi, Damila întruneşte calităţi multiple, de la importator, distribuitor şi comerciant, la producător şi prestator de servicii. Astfel, rolul de comerciant cu produse metalurgice, materiale de construcţii, sisteme de învelitori, finisaje şi instalaţii, a fost completat, de-a lungul anilor, cu rolul de producător de plasă sudată, plasă sudată zincată, plasă zincată împletită, ţiglă metalică Rodach, tablă profilată, cât şi cu rolul de fasonator oţel beton şi prestator de servicii de transport.
Damila este prezentă în toată ţara, atât prin intermediul depozitelor, magazinelor şi showroom-urilor sale, situate în Bucureşti, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Drăgăşani, Horezu, Bălceşti şi comuna Măciuca, cât şi prin parcul logistic propriu, care îi permite să onoreze solicitările primite de la partenerii săi, în orice colţ al ţării.
Marcarea celor 25 de ani de activitate a demarat prin adoptarea unei identităţi vizuale noi, implementată încă de la începutul anului 2017 pe toate materialele de comunicare internă şi externă. Campania aniversară va fi întregită cu o serie de acţiuni şi evenimente pentru comunitatea vâlceană: renovarea unei secţii din cadrul Spitalului de Obstetrică Ginecologie Râmnicu Vâlcea, organizarea celei de-a VI-a ediţii a concursului de ciclism de la Măciuca, susţinerea sărbătorilor locale tradiţionale Zilele Râmnicului, Ziua localităţii Măciuca şi Cocoşul de Hurez.
“Damila este un proiect frumos, care a ajuns la această aniversare prin munca, pasiunea şi inspiraţia unei echipe de oameni cu suflet, care a crezut în şansa capitalului românesc. Această aniversare nu va fi marcată printr-un singur eveniment festiv, ci vom organiza şi sustine o serie de acţiuni şi evenimente pentru comunitatea din care facem parte, fără de care compania Damila nu ar fi ajuns astăzi aici.” (Mihaela Rovenţa, director general adjunct)

Despre Damila
Damila, societate comercială cu capital privat, 100% românesc, înfiinţată în anul 1992, ocupă un loc important pe piaţa materialelor de construcţii şi finisaje din România, având rol de producător, importator şi distribuitor, pentru produsele pe care le comercializează.

Sursa: http://http:saptamana.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu