Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Continuare ……. O sa o scot eu la capat!!!

Continuare ……. O sa o scot eu la capat!!!

Dupa cum v-am povestit, revin cu detalii in legatura cu ceea ce am mai facut, dupa ultima celebra bubuitura. Ne-am tras pe dreapta dupa accident si am inceput deliberarile. Acestea au durat cel mult 15 minute, iar concluzia care s-a tras din ele a fost sa ne vedem dimineata pentru a putea face amiabila. Zis si facut, fiecare in masina lui si o zi placuta.

Mai aveam ceva probleme de rezolvat si imi vine imediat in minte sa trec pe la un client al tipografiei si bun prieten al meu, deoarece el detine un autoservice chiar in Ramnic. In astfel de cazuri cu siguranta ai nevoie de sfatul unui om priceput dar sa ceri si o mica consiliere in domeniu. Ajung la locatie si mai exect pe strada Strada Ferdinand, Nr. 28, la Auto Maintenance&Repair, ca despre aceast service este vorba, si imi povestesc intamplarea. Prietenul in prima faza ma intreaba daca cumva sunt nebun, deoarece eu nu aveam de la cel cu care m-am accidentat decat numarul de telefon. In urmatoarea secunda pun mana pe telefon si sun sa cer si eu un numarul de inmatriculare. Norocul meu a fost ca mi-a sosit numarul de la masina prin sms in maxim 3 minute. Am rasuflat usurat. Daca nu primeam numarul de la automobil si daca cel cu care m-am lovit nu se putea intalni cu mine in dimineata urmatoare, cu siguranta nu puteam declara accidentul, deoarece nu stiam cu ce masina m-am lovit, va dati seama ca Dacia Logan in oras sunt extrem de multe. Dupa rezolvarea acestei probleme, pot sa va marturisesc ca la societatea mai sus amintita, am fost extrem de bine sfatuit in legatura cu pasii care ii am de urmat si ce trebuie facut, astfel incat sa imi refac masina in totalitate. Multumesc pe aceasta cale baietilor, pentru care am un mare respect deoarece sunt profesionisti in tot ceea ce fac, dar mai presus de asta pot spune ca se implica extrem de mult in rezolvarea problemelor clientilor, incercand sa te ajute pe cat posibil. Va multumesc inca odata Auto Maintenance&Service si cu siguranta va voi recomanda fara nici cea mai mica ezitare.

Ma intalnesc a doua zi cu cel cu care m-am lovit, am facut impreuna amiabila, dupa care m-am program la asiguratorul lui, lucru care s-a intamplat spre surprinderea mea tot in aceasi zi. Am completat hartiile care trebuiau completate, s-au realizat pozele aferente divei lovite si pana la ora 17:30 dupa-amiaza am avut dosarul deschis.

O sa mai avem de facut un mic control tot la baietii de la service sa vedem daca mai sunt elemente rupte sau terminate din cauza impactului, asta pentru a putea cere o suplimentare la dosar daca este cazul, urmand aprobarea finala si reparatia in totalitate. Problema este ca eu unul  m-am plictisit de aceste lucruri si o sa deleg in continuare pe altcineva, sa se ocupe pana la remedierea in totalitate a problemei.

Foarte bine este sa ai noroc, sa iti aduci aminte ca ai client, la care daca ai o problema, poti deveni la randul tau client.

RECOMAND DIN TOATA INIMA AUTO MAINTENANCE&REPAIR!!!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu