Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Buffff …., am lovit-o din nou!!!

Buffff …., am lovit-o din nou!!!

Povestea de astazi este una putin mai trista, decat cele relatate anterior. Tin sa precizez faptul ca am avut parte ieri de un eveniment mai neplacut. Am avut ocazia, pentru prima data in acest an sa bubui din nou masina, va spun asta datorita faptului ca sunt cel putin campion la lovit masina. Aici tin sa precizez ca numai cu cele personale am astfel de evenimente nedorite, gandindu-ma ca aceasta mica relatare va fi citita si de catre prieteni care poate din cand in cand imi mai imprumuta  automobilele lor. Va rog sa nu va panicati, doar cu ale mele sunt putin cu capul in nori in anumite zile.

Nimic foarte complicat, un domn respectabil de altfel, descoperind asta dupa incident, iese cu spatele dintr-o parcare in centrul orasului fara sa se asigure, iar subsemnatul nu este atent cateva fractiuni de secunda si se opreste fix in spatele unei Dacia Logan care avea in dotare si un carlig de remorcare. Faza cea mai comica este, daca o putem numi asa,  ca nu mai puteam sa despartim masinile in urma impactului. Acest lucru s-a datorat faptului ca, carligul de remorcare al daciei ramasese intepenit in bara mea din fata. Dupa cateva momente in care am analizat ce au patit masinile, a trebuit sa  ma urc  efectiv pe masina omului ca acesta sa poata deplasa putin masina in fata.   Restul participantilor la trafic, pana am reusit sa despartim masinile, au devenit foarte nervosi claxonand foarte agasant, crezand poate ca noi ne-am dorit sa ne tamponam. Nu am ce comenta mai mult despre aceasta atitudine, deoarece stiu ca traiesc intr-o societate in care totul trebuie sa se intample pe repede inainte, chiar si atunci cand ai parte de un astfel de incident foarte neplacut pentru ambii participanti la trafic.

Urmeaza acum partea cea mai importanta, mersul la societatea de asigurare, completarea unor formulare deloc placute, talent la desen si cautarea unui autoservice care sa inlocuiasca componentele distruse.

Incerc ca de astazi inainte sa fiu mult dar mult mai atent astfel incat sa nu mai am parte de incidente de genul. Sper sa imi si reuseasca acest lucru. Va voi anunta cum am reusit sa rezolv aceasta problema.

 

Ma gasesti si pe facebook: https://www.facebook.com/alinciuciulica dar si pe instagram: https://www.instagram.com/alin_ciuciulica

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu